بررسی اجمالی Optoma ZK507

 

بررسی اجمالی Optoma ZK507

بررسی اجمالی Optoma ZK507

بررسی اجمالی Optoma ZK507 با شادکالا همراه باشید  : پروژکتور لیزری 4K جدید Optoma قدرت و امکانات بسیار خوبی برای ارائه و پخش ویدیو دارد.

نظر ما

پروژکتور لیزری 4K جدید Optoma با 5 هزار لومن قابلیت‌های چشمگیری برای پخش ویدیو و فایل‌های ارائه دارد اما با این حال از نظر انعطاف پذیری محدودیت‌هایی در آن مشاهده می‌شود.

مزایا

  • تصاویر 4K براق و واضح
  • بسیار درخشان و قوی
  • مجموعه امکانات فوق العاده

معایب

  • محدودیت دقت رنگ
  • کنترل دستی لنز
  • گران قیمت

Optoma ZK507 پروژکتور لیزری 4K جدید Optoma است که یک سخت‌افزار بسیار قوی برای پخش ویدیو محسوب می‌شود. این مدل به جای پیکسلشیفت، یک مدل کاملاً 4K است و خروجی تا 5 هزار لومن ارائه می‌کند.

این پروژکتور که مخصوص محیط‌های بزرگتر طراحی شده مجهز به تکنولوژی لیزر است و نور بسیار خوبی تولید می‌کند. پروژکتور Optoma قابلیت‌های مختلفی دارد که بسته به نیازهای شما می‌تواند گزینه بسیار خوبی برای شما باشد از جمله پشتیبانی از HDR،  گزینه‌های مختلف ریموت کنترل، قابلیت اتصال به لن و کارکرد 20 هزار ساعتی برای نورپردازی لیزری. اما تنها نقطه ضعفی که در Optoma ZK507 مشاهده می‌شود به سیستم نوری پروژکتور و انعطاف پذیری تنظیم و راه اندازی آن ارتباط دارد.

 

قیمت و دسترس پذیری

در حال حاضر Optoma ZK507 با قیمت 3999 دلار در امریکا قابل خریداری است و قیمت آن در انگلستان 4499 پوند است. هر چند این پروژکتور محصول ارزان قیمتی نیست اما مجهز به تراشه 4K DLP، منبع نور لیزری با قابلیت تولید 5هزار لومن و امکانات جانبی متعدد است. بدون شک این محصول با پروژکتورهای مشابه مثل BenQ LK952 قابل مقایسه یا حتی از آن ارزان تر است.

بررسی اجمالی Optoma ZK507

طراحی و امکانات

مهم ترین قابلیت Optoma ZK507 ترکیب یک تراشه 4K DLP بومی و یک منبع نور لیزری قدرتمند است. این عوامل در کنار هم باعث ایجاد یک پروژکتور بسیار قوی شده اند. طول این پروژکتور تقریباً نیم متر، ارتفاع آن 15 سانتی متر و وزن آن کمتر از 10 کیلوگرم است.

تراشه DLP مورد استفاده در این پروژکتور 3840 در 2160 پیکسلی است. در این تراشه که 4K واقعی محسوب می‌شود از هیچ نوع تکنولوژی پیکسلشیفتینگی استفاده نشده است. به گفته خود Optoma کنتراست این پروژکتور 2000:1 است و در برخی شرایط تکنولوژی‌های پویای آن این ارقام را به 300هزار:1 می‌رسانند.

بررسی اجمالی Optoma ZK507

چرخه رنگ این پروژکتور چهار بخشی است، از تکنولوژی HDR10 پشتیبانی می‌کند و طبق ادعای Optoma 75 درصد از فضای رنگی DCI-P3 را پوشش می‌دهد. هر چند این ویژگی آخر از نظر استانداردهای سینمایی حال حاضر چندان چشمگیر نیست اما قطعاً برای پروژکتوری که جهت کاربردهای بیزنسی و محیط‌های بزرگ طراحی شده چندان مهم نیست.

از نظر نوری نسبت پرتاب نور 1.39 به 2.22 است. این پروژکتور دارای قابلیت زوم دستی 1.6 برابری است و قطعاً نمی‌توانید در یک اتاق کوچک تصاویر بسیار بزرگی ایجاد کنید. یکی دیگر از ویژگی‌های مرتبط با بحث نور شیفت لنز است که تنها در حالت عمودی انجام می‌شود. همچنین لازم به ذکر است که کنترل‌های لنز از جمله شیفت، فا و زوم آن همگی به صورت دستی انجام می‌شوند و نه به کمک ریموت کنترل. ممکن است این ویژگی برای کاربردهای مورد نظر شما چندان مطلوب نباشد.

 

از نظر ورودی Optoma ZK507 دارای یک جفت پورت HDMIو قابلیت پشتیبانی از VGA است. اما فقط یکی از پورت‌های HDMI آن از نوع HDMI 2.0 است و پورت دیگر HDMI 1.4 است در نتیجه از 4K 60 هرتز پشتیبانی نمی‌کند.

عدم وجود قابلیت شیفت افقی لنز باعث محدودیت‌هایی برای نصب می‌شود. اما مشکل اصلی کنترل دستی لنزها است بخصوص با توجه به قیمت بالای این محصول. توانایی تنظیم تصویر با ریموت کنترل در شرایطی مثل بلند بودن سقف و مکان‌هایی که برای دسترسی به پروژکتور موانعی وجود دارد، بسیار مهم است.

از نظر صوتی، این پروژکتور دارای دو اسپیکر 5 وات است که هر چند وجود آن مفید است اما برای کارهای مهم و جدی چندان مناسب نیست. مفیدترین ویژگی صوتی، خروجی صدا در هر دو فرمت 3.5 میلی متری و S/PDIF است که اگر منبع ویدیوی مورد استفاده شما مثل کروم کست گوگل یا Fire Stick آمازون خروجی صدا نداشته باشد بسیار مفید خواهد بود.

آخرین ویژگی قابل ذکر ریموت کنترل Optoma ZK507 است. این پروژکتور علاوه بر ریموت مادون قرمز از کنترل و مانیتور از طریق اینترفیس‌های مختلف از جمله http، Telnet، Cestron، PJLink و غیره پشتیبانی می‌کند. همچنین با مکانیزم وایرلس QuickCast Pro مخصوص Optoma که از دستگاه‌های اندروید و iOS پشتیبانی می‌کند نیز سازگاری دارد.

 

کارایی

قطعا این پروژکتور با 5 هزار لومن یک محصول کاملاً قدرتمند محسوب می‌شود. برای دسترسی به اوج کارایی باید Optoma ZK507 را در حالت ارائه قرار داد که منجر به روشن شدن فن‌های سیستم هم می‌شود. با توجه به نور و کارایی این محصول سطح سروصدای ایجاد شده توسط آن حتی در روشن ترین حالت کاملاً منطقی و مناسب است. Optoma ZK507 دارای یک حالت سینما” است که خروجی نوری و سطح صدا را کاهش می‌دهد که این کاهش در مقایسه با یک پروژکتور مخصوص سینمای خانگی کاملاً ملموس است.

اما لازم به ذکر است که دقت رنگ این پروژکتور نسبت به یک مدل مخصوص سینمای خانگی با این قیمت قابل مقایسه نیست. همچنین در برخی گرادیان‌های رنگی نواربندی رنگ‌ها[1] مشخص و قابل مشاهده است که این مشکل برای یک سینمای خانگی با این قیمت قابل قبول نیست. اما برای محیط‌های بزرگ و به عنوان پروژکتور بیزنسی این ویژگی چندان ناامید کننده نخواهد بود.

بررسی اجمالی Optoma ZK507

 

در مجموع کیفیت Optoma ZK507 قابل قبول است. تصاویر تولید شده کاملاً درخشان و پرشور هستند و نور مناسب و خوبی تولید می‌کند تا در هر شرایطی تجربه نمایش قابل قبول و خوبی ایجاد کند. سطح کنتراست نیز مناسب و قابل توجه است بخصوص با توجه به سطح بالای نور پروژکتور.

اما تنظیم و راه اندازی پروژکتور ظرافت‌های خاصی دارد. دستیابی به فای مناسب در کل سطح تصویر کار نسبتاً ظریفی است اما می‌توان آن را انجام داد. عدم وجود قابلیت شیفت لنز افقی هم می‌تواند باعث دشواری‌هایی در نصب شود اما در مجموع انتظار می‌رود که بیشترین کاربران قادر به ایجاد تصویر 4K شفاف و واضحی با این پروژکتور باشند.

 

آخرین نکته قابل ذکر تراشه 4K بومی Optoma ZK507 است که جابجایی آن با مدل‌های پیکسل شیفتینگ که شبکه پیکسلی 4K را به صورت تخمینی محاسبه می‌کند، تغییر قابل توجه است. هر چند افزایش شفافیت محتوای ویدیویی با این تکنولوژی چندان قابل نیست اما هنگام نمایش داده و فایل‌های ارائه روی یک صفحه بزرگ قطعاً دقت و کیفیت ایجاد شده قابل توجه است. اگر به دنبال پروژکتوری هستید که به شما کمک کند ارائه‌هایی تاثیرگذار و جذاب داشته باشید، قطعاً این محصول شما را ناامید نخواهد کرد.

 

نظر نهایی

پروژکتور لیزری Optoma که برای محیط‌های بزرگ طراحی شده محصولی کاملاً باکیفیت است. این پروژکتور با لومن 5هزار برای محیط‌هایی که نیاز به کنترل نور دارند بسیار مناسب است. همچنین تراشه 4K DLP آن باعث شده که جزئیات تصویر و دقت آن در سطح بسیار خوبی قرار داشته باشد. این پروژکتور گزینه‌های مختلفی برای کنترل از راه دور و نظارت از طریق اترنت دارد و قابلیت پشتیبانی از پخش 4K وایرلس را دارد. امکانات صوتی این پروژکتور هم می‌توانند در برخی شرایط بسیار مفید باشند.

نقطه ضعف اصلی Optoma ZK507 مربوط به انعطاف پذیری و تنظیمات آن است. این پروژکتور قابلیت شیفت افقی لنز را ندارد و تمام تنظیمات لنز به صورت دستی انجام می‌شود. ممکن است این ویژگی در برخی شرایط مشکل آفرین باشد بخصوص اگر دائماً نیاز به دسترسی فیزیکی داشته باشید. همچنین دقت رنگ Optoma ZK507 چندان خیره کننده نیست و به عنوان یک پروژکتور سینمایی ممکن است چندان مناسب نباشد. اما در مجموع این محصول برای محیط‌های بیزنسی  و فضاهای بزرگ بسیار مناسب است.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : پروژکتور ,optoma ,zk507 ,قابل ,قابلیت ,می‌شود ,optoma zk507 ,بسیار خوبی ,قابلیت شیفت ,ریموت کنترل ,پشتیبانی می‌کند ,optoma zk507 دارای ,مخصوص سینمای خانگی ,خوبی تولید می‌کند ,بررسی اجمالی optoma zk507
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

زندگینامه شهادت 8 نقطه basader سیاسی. فرهنگی و تفریحی دلنوشته ها... مجله گردشگري مشاوره خانواده